PVC deuren Schüco

Een voordeur is vaak een heel persoonlijke keuze, het geeft immers de eerste indruk van je woonst en de uitstraling naar de buitenwereld toe. Bij een voordeur wil je je dan ook niet laten belemmeren in je keuze. Met een uitgebreid gamma aan PVC deuren zit je bij de Duitse specialist Schüco goed. Niet alleen qua vormgeving, maar ook qua kleur zijn de mogelijkheden van deze PVC deuren bijna onbeperkt. Heel wat architecten zweren dan ook bij de deuren van Schüco, die in meer dan 80 landen wereldwijd geplaatst worden.

Wat je van een Schüco PVC (voor)deur mag verwachten? Een hoge isolatiewaarde, veiligheid, comfort en een design op maat.

PVC deur / voordeur Schüco

PVC deuren met ongekende eigenschappen

Stuk voor stuk beschikken de deuren over dezelfde hoogstaande eigenschappen. Een keuze aan designs, een uitstekende thermische- en geluidsisolatie en een zeer lange levensduur. De PVC deuren van Schüco bieden dan ook de garantie op jarenlang plezier. Bovendien zijn alle deuren ook aangepast aan de hedendaagse veiligheidsnormen. De Schüco Corona CT 70 komt zowel perfect tot zijn recht in nieuwbouw als bij renovatie, maar er zijn ook heel wat andere modellen verkrijgbaar die perfect op je noden inspelen.

De volgende 4 eigenschappen onderscheiden de PVC deuren van Schüco:

Energiezuinig: Alle Schüco PVC deuren voldoen vandaag de dag al aan de thermische eisen van morgen. Het energiebesparende potentieel wordt optimaal benut en dat heeft een onmiddellijk rendement op je energiekosten. De PVC deuren garanderen je zowel in de winter als in de zomer een optimale isolatie. De voorziene deurdrempels voorkomen energieverlies en bieden een betrouwbare bescherming tegen tocht.

Veiligheid: de geavanceerde sluitingssystemen en uitvoeringsopties van de Schüco deuren garanderen een optimale veiligheid en weerstand tegen inbraken. Er zijn verschillende weerstanden beschikbaar, dus je bepaalt zelf in grote mate je veiligheid. Ook qua sloten is er een ruime keuze.

Wooncomfort: Wie aan PVC deuren van Schüco denkt, denkt aan optimaal wooncomfort. Zo zijn er zelfs deuren met vingervergrendeling. Je sleutel vergeten vormt dan geen enkel probleem. Heel wat geautomatiseerde functionaliteiten zorgen voor bijkomend wooncomfort en het control system DCS, om al deze snufjes te besturen won al meerdere awards.

Design: Door het grote aantal mogelijkheden ben je in staat je PVC deur volledig te personaliseren op maat van je wensen en je woning. Een quasi onbeperkte keuze aan kleuren en vormen zorgt voor ongekende mogelijkheden. Maar niet enkel de deuren zelf zijn vervaardigd met oog voor detail, ook deurkrukken werken de deur subtiel af en zorgen voor het onderscheidend vermogen.

PVC voordeur van Schüco in rood

Door te kiezen voor de PVC deuren van Schüco kies je niet enkel voor een kwalitatieve en betaalbare oplossing, je beschikt ook over eindeloze mogelijkheden om je deur te personaliseren