PVC schuiframen Schüco

Of je nu PVC schuiframen aan je terras en/of binnenin je woning wil, de exemplaren van Schüco overtreffen steeds je verwachtingen. Niet alleen zorgen deze schuiframen voor de perfecte thermische isolatie, ze ogen nog eens bijzonder stijlvol ook. Een zee van ruimte, heel veel lichtinval en kwalitatieve PVC schuiframen, laten je winter en zomer genieten.

Dankzij de sterke stabiliteit van de schuiframen, zijn er heel wat constructies mogelijk. Schüco slaagt er toch in de profielen slank te houden, voor een optimaal visueel effect, zonder aan stevigheid in te boeten. Zelfs bijzonder grote glasoppervlakten vormen geen enkel probleem. Met de PVC schuiframen van Schüco verleng je je woonkamer, haal je buiten binnen en schep je een enorm gevoel van ruimte en vrijheid. Wie wil dat nu niet?

PVC schuifraam Schüco

Uitstekend isoleren, fantastisch design

De PVC schuifdeuren en schuiframen van Schüco voldoen aan de strengste Europese normen qua isolatie. Winter en zomer geniet je dus van een behaaglijke temperatuur en je energiefactuur blijft netjes binnen de perken. Bovendien vind je geen betere prijs-kwaliteitsverhouding en beschik je werkelijk over een pareltje qua design.

Een smalle totaalaanzichtsbreedte, een verhoogde inbraakbeveiliging en individuele vormgevingsmogelijkheden, de PVC schuiframen van Schüco hebben het allemaal.

De volgende 4 eigenschappen onderscheiden de Schüco schuiframen:

1. Energiezuinigheid: Door de uitstekende isolatie mag je steeds rekenen op een aangenaam binnenklimaat. Hoge kosten worden op deze manier vermeden en je draagt nog bij aan een beter milieu ook.

2. Veiligheid: De verhoogde materiaalstabiliteit zorgt voor bijkomende veiligheid. Zowel geautomatiseerd als manueel zijn verschillende beveiligingsmogelijkheden aanwezig. De PVC schuiframen van Schüco behoren dan ook tot de veiligste op de markt.

3. Comfort: Voor het open en sluiten van de Schüco PVC schuiframen heb je niet meer nodig dan je pink.  Bovendien kan zowat alles geautomatiseerd worden voor een optimaal comfort. Met de e-slide is het openen en sluiten van de schuiframen kinderspel. Dit volautomatische systeem zorgt ervoor dat de ramen snel en geluidloos openen en sluiten.

4. Design: Zowel qua vorm, kleur, functie en techniek bieden de PVC ramen van Schüco ongekende mogelijkheden. Zo past je schuifdeur steeds binnen de architectuur en kan je er toch individueel vorm aan geven. Ongetwijfeld vind ook jij de perfect schuifdeur die bij je past.