PVC ramen Schüco

PVC ramen Schüco

Schüco in een notendop

Het Duitse Schüco is al jarenlang één van de toonaangevende spelers in ramen en deuren. Zowel in kunststof als metaal staat het merk garant voor een onberispelijke kwaliteit en uitvoering. Als je op zoek bent naar PVC ramen, is deze fabrikant dan ook een garantie op succes.

Wereldwijd zijn miljoenen woningen uitgerust met de ramen en deuren van deze fabrikant en dit in meer dan 80 landen. Alle PVC ramen voldoen dan ook aan de hoogste eisen op het vlak van isolatie, design, veiligheid en comfort.

Schüco – dat al in 1951 werd opgericht – rekent wereldwijd op een netwerk aan partners en vakmensen om een onberispelijke en vakkundige service te leveren. Voor het plaatsen van de PVC ramen kan je dan ook steeds rekenen op professionals in hun vak. Een bijkomende zekerheid!

De modernste technieken in je PVC ramen

In alle PCV ramen van Schüco worden de modernste technieken verwerkt. Concreet betekent dit dat je stevig kan besparen op je energiekosten, want deze PCV ramen isoleren optimaal. Maar uiteraard staan de ramen van Schüco niet enkel garant voor een goede isolatie, ze zijn ook functioneel, hebben een fantastisch design en bieden comfort.

PVC ramen van Schüco

Dit alles wordt aangevuld met een grote keuze aan beslagen, grepen en een ongeziene kleurenwaaier. Logisch toch dat de PVC ramen van Schüco bij vaklui in de bovenste schuif liggen?

4 eigenschappen waarmee Schüco het verschil maakt

Alle PVC ramen van Schüco beschikken over de volgende 4 eigenschappen waarmee ze het verschil maken:

Energiezuinig: De PVC ramen van Schüco staan garant voor de hoogste energiezuinigheid. Een maximale thermische isolatie komt binnen handbereik.

Veilig: De onzichtbare veiligheidssystemen van Schüco zorgen voor de nodige veiligheid. Je boet niet in op het design, maar hebt wel de gemoedsrust van een veilig PVC raam. Extra veiligheidsgrendels en afsluitbare grepen zijn maar 2 voorbeelden van de systemen die in de PVC ramen verwerkt zijn.

Comfort: De PVC ramen van Schüco kunnen verregaand geautomatiseerd worden. Een druk op de knop volstaat om de ramen te openen en te sluiten. Ook ventileren kan automatisch. Zo geniet je van alle comfort.

Design: De tijdloze esthetiek van deze ramen zorgt ervoor dat ze in elk interieur tot hun recht komen. Vormen, kleuren en designelementen kunnen tot één geheel gecombineerd worden. Er zijn heel wat coatings voor de PVC ramen van Schüco.

Ontdek vandaag nog de PVC ramen

Met de Schüco Corona CT 70 geniet je niet alleen van een optimale thermische isolatie, maar ook van een strak design, een veelzijdige vormgeving en een zeer goede geluidsisolatie.

Ontdek vandaag nog het volledige gamma en alle eigenschappen van deze fantastische ramen.